Recensies

Zwangerschapscursus

Zowel de zwangerschapscursus als de bevallingscursus gevolgd bij InFlore. Beide echt heel goed bevallen. Lekker ontspannen, fijne afwisseling tussen praktijk (ontspanningsoefeningen, yoga) en theorie en vooral heel down to earth. De leuke en relaxte sfeer was voor mij erg prettig, elke week was het even een ‘momentje voor mezelf’😊
Ik raad deze cursus elke zwangere vrouw aan!

Jorie – januari 2022

Zowel de zwangerschapscursus als de bevallingsworkshop gevolgd – fijne combinatie van theorie en ontspanning op een toegankelijke, nuchtere wijze! In de bevallingsworkshop is ook echt oog voor de rol van de partner, wat wij erg prettig vonden.

Tess – december 2021

Erg enthousiast over de zwangerschapscursus van Inflore! Wat zo leuk is aan de cursus is dat het van alles wat heeft… theorie.. prettige ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en stukjes yoga. Een hele fijne combi! Babet is een heel fijn liefdevol persoon met een fijne stem en relaxte sfeer om haar heen. Ik kan het iedereen aanraden!

Mijke – april 2021

Ik vond het een fijne afwisseling tussen theorie, ademhalings/ontspanningsoefeningen en yoga. En fijn dat er altijd ruimte was voor vragen! Dat maakte het voor mij een prettige en complete cursus om tijdens de zwangerschap te volgen!

Lisette – april 2021

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de zwangerschapcursus van Infore bij Babet gevolgd. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf kan ontspannen en de tips over de bevalling hebben mij goed gedaan. Het heeft mij geholpen om tijdens mijn bevalling rustig te blijven door de ademhalingsoefeningen in te zetten. Babet heeft veel kennis op het gebied van zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Ze is een rustig persoon en kan je veel uitleggen over wat belangrijk is tijdens een bevalling. De yoga is ook erg prettig, ze legt alles rustig uit en laat je volledig ontspannen. Al met al heb ik het als zeer prettig ervaren.

Nienke – februari 2021

Babet neemt je vol enthousiasme mee in de zwangerschapscursus waar theorie en oefening van met name bewustwording en ademhaling aan bod komen. Door de cursus van Inflore vocht ik tijdens de bevalling niet tegen de pijn, maar focuste ik me op mijn ademhaling, waardoor ik meer controle had!

Masja – mei 2021

Hele fijne lessen, een aanrader, ook voor moeders die voor een tweede of derde keer moeder worden!

Simone – april 2022

Tijdens mijn zwangerschap heb ik deel mogen nemen aan de zwangerschapscursus van Inflore. Deze lessen werden door Babet gegeven en heb ik als heel fijn, leerzaam en prettig ervaren. Er was altijd even ruimte om bij te kletsen met medecursisten en ervaringen uit te wisselen.

Daarnaast hadden de lessen een vaste opbouw, wat erg fijn was. De lessen bestaan uit yoga, een stukje theorie, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Het sluit goed op elkaar aan en draagt echt bij aan een goede voorbereiding op dat wat komen gaat tijdens de zwangerschap, de bevalling, maar ook de periode daarna.

Ook heb ik samen met mijn partner deelgenomen aan de bevallingsworkshop. Ook dit was een hele interessante middag, waarin we ondergedompeld zijn in alles omtrent de bevalling. Voor ons beide een hele informatieve middag en goede voorbereiding op de bevalling. De workshop werd door Babet en Fieke samen gegeven, de dames hebben ontzettend veel kennis en voelen goed aan waar de groep behoefte aan heeft.

Ik kan daarom zowel de zwangerschapscursus als de bevallingsworkshop bij Inflore echt ontzettend aanraden!

Jet – mei 2022

Bevallingsworkshop

Wij hebben een hele waardevolle en interessante middag gehad. De cursus is een mooie combinatie van de theorie over de bevalling, met praktische (ontspannings)oefeningen die je voor en tijdens de bevalling kan doen samen met je partner. Daarnaast is er tijdens de cursus ook nog aandacht voor de kraamtijd wat wij erg waardevol vonden. Babet en Fieke geven hele goed en duidelijke informatie. Er wordt echt naar je geluisterd. Mijn partner voelt zich ook gesterkt in welke ondersteuning hij zou kunnen bieden tijdens de bevalling. We hebben veel bijgeleerd en we zijn samen stuk zelfverzekerder geworden over de naderende bevalling. Echter een aanrader. Dank jullie wel Babet en Fieke!

Renate en Tale – mei 2021

Wij zijn heel blij dat we samen deze workshop van Inflore hebben gevolgd. Hierdoor voelen wij ons een stuk beter voorbereid op de bevalling en zien we de bevalling met meer vertrouwen tegemoet. Erik: voor mij als partner was het fijn dat alle aspecten van de bevalling aan bod zijn gekomen en ik praktische tips heb gekregen om mijn vriendin te ondersteunen en erachter te komen welke rol ik kan pakken voor, tijdens en na de bevalling. Lisette: heel fijn om dit te kunnen delen met Erik en niet alleen alle informatie te hoeven verwerken. Erg compleet aanbod, met ook oog voor de kraamperiode. Leuk ook om dit samen met andere stellen te kunnen doen!

Lisette en Erik – april 2021

Wij hebben deelgenomen aan de bevallingsworkshop van Fieke en Babet, en kunnen dit iedereen aanraden! Wij vonden de sfeer erg fijn en ontspannen, konden goed met onze vragen terecht en ook de afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen ervaarden wij als prettig.

Isabelle – november 2021

We hebben deze cursus als heel fijn ervaren. Het balans van praktische en theoretische informatie sloten mooi op elkaar aan en waren in evenwicht. Het was een leerzame cursus!

Do – april 2022