Boek je les

‘Met gedeeld plezier’

Vrijdag 9, 16 & 23 juni van 15:30-16:30 bij Studio Fin (VOL)

Woensdag 12 & 26 juli en 2 augustus van 15:00-16:00 bij Studio Fin (nog 1 plekjes vrij)

Woensdag 30 augustus, 6 & 13 september van 15:00-16:00 bij Studio Fin (nog 6 plekjes vrij)

Babymassage

De kraamtijd is een overweldigende periode. In korte tijd is er veel veranderd. Een verandering die meer dan welkom is, maar ook even wennen. Zeker in het begin is het vaak het merendeel van de tijd ‘zorgen voor’. Het is belangrijk om tussen al die verschillende zorgtaken door ook momenten van ‘bewust’ contact met je kindje te hebben. Een simpele en mooie manier van bewust lichamelijk contact is een babymassage. Babymassage geeft baby’s een gevoel van geborgenheid en laat ze welkom en geliefd voelen. Bovendien geeft babymassage ontspanning en een moment van gedeeld plezier.

Wat houdt de massage in?

In deze babymassagecursus leren we je hoe je masseert volgens de principes van de Shantala babymassage, een massagetechniek uit India. Het is een eenvoudige en ontspannende massage voor zowel het kindje als ouders. De techniek stimuleert de hechting en zorgt voor een gevoel van geborgenheid. Bovendien draagt het bij aan een daling van stresshormonen (adrenaline en cortisol) en stimuleert de aanmaak van het gelukshormoon (oxytocine).

Praktische info

 • Baby’s vinden massage fijn, maar hebben tijd nodig om te wennen aan de verschillende prikkels. Bovendien is hun aandachtspanne kort. De cursus bestaat daarom uit 3 lessen van 1 uur
 • Baby’s kunnen vanaf 6 weken worden gemasseerd
 • Na de babymassagecursus krijg je een hand-out met alle verschillende massagetechnieken

Locatie & tijd

Woensdag 12 & 26 juli en 2 augustus van 15:00-16:00 bij Studio Fin

Woensdag 30 augustus, 6 & 13 september van 15:00-16:00 bij Studio Fin

Studio Fin bevindt zich aan de Berg en Dalseweg 122 in Nijmegen oost. Als je met de auto komt, dan zul je aan de Berg en Dalseweg moeten parkeren. Denk dan wel aan het parkeerkaartje. Verderop in de wijk kun je gratis parkeren.

Kosten

 • Groepscursus: €74,99 per ouder-kind koppel (max 7 baby’s,). Heb je ook onze zwangerschapscursus of bevallingsworkshop gevolgd, dan bedraagt de workshop €64,99

Onze prijzen zijn inclusief BTW

Voor de groepscursus kun je je aanmelding via de Boekingspagina.

Meld je hieronder aan voor een privécursus aan huis!  Let op, onze mails komen wel eens in de spam terecht. Heb je na 24uur geen reactie ontvangen, check dan even je spambox.

  Boeken

  Je kan hieronder je gewenste les kiezen, aanmelden en afrekenen.

  Ik kijk nog even verder
  Powered by