Locaties in Nijmegen & Lent

Locaties

We werken op verschillende locaties in Nijmegen en Lent.

Studio Anahata in Nijmegen

De studio bevindt zich aan de van Trieststraat 14 in Bottendaal, pal naast het Keizer Karelplein. De studio is gelegen op de eerste verdieping van het zij-gebouw van de Titis Brandsma-kerk. Bij binnenkomst neem je de linkerdeur en ga je vervolgens via de wenteltrap omhoog. Wanneer je met de auto komt kun je betaald parkeren in de straat.

We zijn op deze locatie te vinden voor onze zwangerschapscursussen op donderdagavond van 19:00-20:30u

Adres: van Trieststraat 14, 6512 CX Nijmegen.

De Spil in Lent

Deze sporthal bevindt zich aan de Laauwikstraat 5 in Lent. De les wordt gegeven in de lesruimte op de eerste verdieping. Vlak voor de deur naar de sportzaal ga je links de trap op; de ruimte bevindt zich vervolgens aan je rechterhand. Rondom de Spil is gratis parkeergelegenheid.

Op deze locatie zijn wij elke woensdagavond te vinden van 19:00-20:30 voor onze zwangerschapscursus. Daarnaast we hier onze bevallingsworkshops.

Adres: Laauwikstraat 5, 6663 CJ Lent.

Studio Fin in Nijmegen

Studio Fin bevindt zich aan de Berg en Dalseweg 122a in Nijmegen oost. De studio is gelegen in het Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen. Je kunt de fiets op het terrein neerzetten. Als je met de auto komt, dan kun je (betaald) aan de Berg en Dalseweg parkeren. Verderop in de wijk kun je gratis parkeren bv. aan de Mesdagstraat of Palestrinastraat. Op deze locatie vinden individuele behandelingen plaats evenals de babymassage.

Adres: Berg en Dalseweg 122a, 6521 MK Nijmegen