Locaties in Nijmegen & Lent

Locaties

We werken op verschillende locaties in Nijmegen en Lent.

Studio Anahata in Nijmegen

De studio bevindt zich aan de Trieststraat 14 in Bottendaal, pal naast het Keizer Karelplein. De studio is gelegen op de eerste verdieping van het zij-gebouw van de Titis Brandsma-kerk. Bij binnenkomst neem je de linkerdeur en ga je vervolgens via de wenteltrap omhoog. Wanneer je met de auto komt kun je parkeren in de straat. Parkeren is betaald, met uitzondering van de zondagochtend tot 12:00u. Het tarief is € 2,20 per uur.

We zijn op deze locatie te vinden voor onze zwangerschapscursussen op donderdagavond van 18:45-20:00u

Adres: van Trieststraat 14, 6512 CX Nijmegen.

De Spil in Lent

Deze sporthal bevindt zich aan de Laauwikstraat 5 in Lent. De les wordt gegeven in de lesruimte op de eerste verdieping. Vlak voor de deur naar de sportzaal ga je links de trap op; de ruimte bevindt zich vervolgens aan je rechterhand. Rondom de Spil is gratis parkeergelegenheid.

Op deze locatie zijn wij elke woensdagavond te vinden van 18:45-22:00 voor onze zwangerschapscursus. Daarnaast we hier onze bevallingsworkshops.

Adres: Laauwikstraat 5, 6663 CJ Lent.

Studio Moeflon & Fin in Nijmegen

Studio Moeflon bevindt zich op de Moeflonstraat 16 in de Hazenkamp. Rondom de studio is gratis parkeergelegenheid. De ingang wijst zich vanzelf. Op deze locatie vinden individuele behandelingen plaats.

Adres: Moeflonstraat 16, 6531 JP Nijmegen.

Studio Fin bevindt zich aan de Berg en Dalseweg 122 in Nijmegen oost. De studio is gelegen in het Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen. Je kunt de fiets op het terrein neerzetten. Als je met de auto komt, dan zul je aan de Berg en Dalseweg moeten parkeren. Denk dan wel aan het parkeerkaartje. Verderop in de wijk kun je gratis parkeren. Op deze locatie vinden individuele behandelingen plaats evenals de babymassage.

Adres: Berg en Dalseweg 122a, 6521 MK Nijmegen