Locaties in Nijmegen & Lent

Locaties

We werken op verschillende locaties in Nijmegen en Lent. Hierbij een overzicht.

Studio Anahata in Nijmegen

De studio bevindt zich aan de Trieststraat 14 in Bottendaal, pal naast het Keizer Karelplein. De studio is gelegen op de eerste verdieping van het zij-gebouw van de Titis Brandsma-kerk. Bij binnenkomst neem je de linkerdeur en ga je vervolgens via de wenteltrap omhoog. Wanneer je met de auto komt kun je parkeren in de straat. Parkeren is betaald, met uitzondering van de zondagochtend tot 12:00u. Het tarief is € 2,20 per uur.

We zijn op deze locatie te vinden voor onze zwangerschapscursussen op donderdagavond van 18:45-20:00u en 20:15-20:30u en op zondagochtend van 10:00-11:15u. Ook vindt hier eens in de 6 weken onze bevallingsworkshop plaats, geven we babymassage en is er ruimte voor individuele behandelingen.

Adres: van Trieststraat 14, 6512 CX Nijmegen.

De Spil in Lent

Deze sporthal bevindt zich aan de Laauwikstraat 5 in Lent. De les wordt gegeven in de multifunctionele ruimte op de eerste verdieping. Vlak voor de deur naar de sportzaal ga je links de trap op; de ruimte bevindt zich vervolgens aan je linkerhand. Rondom de Spil is gratis parkeergelegenheid.

Op deze locatie zijn wij elke vrijdag te vinden van 11:15-12:30 voor onze zwangerschapscursus.

Adres: Laauwikstraat 5, 6663 CJ Lent.

Studio Moeflon in Nijmegen

Studio Moeflon bevindt zich op de Moeflonstraat 16 in de Hazenkamp. Rondom de studio is gratis parkeergelegenheid. De ingang wijst zich vanzelf.

Op deze locatie vinden individuele behandelingen plaats.

Adres: Moeflonstraat 16, 6531 JP Nijmegen.